top of page
massage-face.webp

Dermalogica huidverbetering

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Huidverbetering en échte resultaten, dat is wat telt. Daarom investeert Dermalogica niet in advertenties en mooie verpakingen, maar in haar twee belangrijkste pijlers: onderzoek en educatie.

 

Individuele benadering

Bij ons vind je geen vaste, repetitieve menukaart; in plaats daarvan omarmen we een persoonlijke aanpak. Onze adviezen en behandelingen zijn altijd afgestemd op de unieke behoeften van jouw huid, welke nauwkeurig worden vastgesteld door middel van een grondige huidanalyse met Face Mapping. Na je behandeling evalueren we de conditie van je huid en bieden we gepersonaliseerd advies met betrekking tot een SkinFitness-plan, zodat je thuis optimaal voor je huid kunt zorgen.

Prioriteit voor een gezonde huid

De sleutel tot een gezonde huid begint met het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Onze producten, afkomstig van Dermalogica, bevatten geen gebruikelijke ingrediënten zoals minerale oliën, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfums, die bekend staan om het uitdrogen, verstoppen en irriteren van de huid. Dermalogica maakt daarentegen gebruik van ingrediënten die een positief effect hebben op de huid, onderbouwd door onderzoek van hun eigen onderzoeksinstituut, het International Dermal Institute (IDI). Hier worden nieuwe technologieën onderzocht, producten getest en trainingen ontwikkeld.

 

In plaats van uitdrogende ingrediënten zoals zeep, gedenatureerde (harde) alcohol, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen, maakt Dermalogica gebruik van ingrediënten zoals saponaria (natuurlijk zeepkruid), hamamelis (toverhazelaar), essentiële oliën en botanicals, evenals ijzeroxides.

Geavanceerde apparatuur

Bij elke behandeling maken we standaard gebruik van geavanceerde apparatuur om optimale resultaten voor je huid te behalen:

  • Bt-Micro: Deze technologie combineert ultrasone golven en microcurrent-technologie om een diepgaande reiniging te bieden en de opname van producten te verhogen.

  • Bt-Sonic Facial Brush: Deze ultrasone reinigingsborstel biedt een nog diepere reiniging dan met de hand, tot wel 3-6 keer effectiever.

Our Services

bottom of page