top of page

Verzenden en retour

Verzendbeleid

1. Verzending en levertijden

Huidatelier BoSann streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen worden normaal gesproken binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden, tenzij anders vermeld. We werken samen met gerenommeerde koeriers om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd.

2. Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van het gewicht en de omvang van uw bestelling, evenals de gekozen bezorgmethode. De verzendkosten worden weergegeven in uw winkelwagen voordat u uw bestelling voltooit. Houd er rekening mee dat eventuele invoerrechten, belastingen of andere douanekosten de verantwoordelijkheid van de klant zijn.

 

3. Bezorglocaties

Huidatelier BoSann verzendt momenteel alleen binnenBelgië en Nederland.Neem contact met ons op als u een specifieke vraag heeft over de bezorgbaarheid van uw locatie.

 

4. Volgen van uw bestelling

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackingnummer, waarmee u de voortgang van uw bestelling kunt volgen. Als u problemen ondervindt met het volgen van uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5. Retourzendingen en ruilen

Raadpleeg ons retourbeleid voor gedetailleerde informatie over het retourneren en ruilen van producten.

6. Klantenservice

Ons klantenserviceteam staat altijd voor u klaar om eventuele vragen of zorgen met betrekking tot uw bestelling en verzending te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via hi@bosann.be of +32 472 57 54 17.

 

Huidatelier BoSann is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice. Als u verdere vragen heeft over ons verzendbeleid of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Retour- en omruilbeleid

Laatst bijgewerkt: 12/11/2023

 

1. Algemeen

Bij Huidatelier BoSann willen we ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen. Hieronder vindt u ons retourbeleid, dat van toepassing is op producten die bij ons zijn gekocht. Het beleid heeft echter enkele beperkingen, met name met betrekking tot geopende producten vanwege hygiënische redenen.

 

2. Retourtermijn

U heeft tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd om een retourzending aan te vragen.

 

3. Retourvoorwaarden

  • Ongeopende en ongebruikte producten kunnen worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling of ruil.

  • Geopende producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd vanwege hygiënische redenen.

  • Retourzendingen moeten vergezeld gaan van de originele verpakking en eventuele bijbehorende accessoires.

  • Retourzendingen moeten in dezelfde staat verkeren als bij ontvangst.

 

4. Retourproces

Om een retourzending aan te vragen, dient u contact met ons op te nemen via hi@bosann.be of +32 472 57 54 17. We zullen u voorzien van verdere instructies en een retourautoriseringsnummer.

5. Terugbetalingen en ruilingen

  • Bij ontvangst en goedkeuring van uw retourzending, zullen we overgaan tot het verwerken van een terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode, of, indien gewenst, een ruiling voor een ander product.

  • Houd er rekening mee dat verzendkosten niet gerestitueerd worden, tenzij het een fout van onze kant betreft.

6. Beschadigde of verkeerd geleverde producten

Indien u een beschadigd product ontvangt of een verkeerd product geleverd krijgt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij zullen de situatie beoordelen en zorgen voor een passende oplossing.

7. Klantenservice

Ons klantenserviceteam staat tot uw beschikking om eventuele vragen met betrekking tot retourzendingen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via hi@bosann.be of +32 472 57 54 17.

 

Houd er rekening mee dat geopende producten om hygiënische redenen niet kunnen worden geruild of geretourneerd. We waarderen uw begrip en vertrouwen in Huidatelier BoSann.

bottom of page