top of page
BoSann_dermaplaning_edited.png

Dermaplaning

Dermaplaning is bij BoSann zowel in combinatie als apart te boeken. Wij zijn zeer grote fan om deze in te zetten bij andere gelaatsbehandelingen omdat deze de opname van producten enorm verhoogt met een nog mooier resultaat.

 

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een mechanische exfoliatietechniek waarbij een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje wordt gebruikt om op gecontroleerde wijze de bovenste laag dode huidcellen en fijne donshaartjes van het gezicht te verwijderen. Dit proces leidt in een stralende, gezonde teint voor de huid.

Voordelen van Dermaplaning:

Dermaplaning wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen zoals hydrafacial of een gezichtsverzorging. Tijdens de behandeling vergroot Dermaplaning de opname van huidverbeterende werkstoffen met 60%. Naast deze voordelen zijn er nog tal van andere pluspunten:

  • Volledig pijnloos

  • Onmiddellijk zichtbaar resultaat

  • Verwijdering van donshaar en dode huidcellen

  • Zeer effectieve huidexfoliatie

  • Onmiddellijke verbetering van de huidskleur en een mooie gloed

 

Door Dermaplaning elke 4 tot 6 weken te ondergaan, kun je genieten van een voortdurend stralende huid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld epilatie, zullen de behandelde haren na verloop van tijd niet dikker, donkerder of stugger teruggroeien. Eventueel aanwezige donkere en/of stugge haren worden voorafgaand aan de behandeling met een pincet en/of suikerhars verwijderd.

 

Het is belangrijk op te merken dat er bepaalde contra-indicaties zijn die tijdelijk kunnen voorkomen dat Dermaplaning wordt uitgevoerd. Deze omvatten het gebruik van huidverdunnende medicatie zoals Roaccutane, een actieve uitbraak van acne, en de periode tot één week na het gebruik van Botox en/of fillers, evenals bij koortsblaasjes of een door de zon verbrande huid.

 

Na de behandeling:

Na de behandeling is het essentieel om gedurende 24 uur warme baden, sauna's of intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Bovendien wordt geadviseerd om de huid te beschermen met een hoge SPF en schone make-upborstels en sponsjes te gebruiken. Dit zal bijdragen aan het behoud van de frisheid en gezondheid van de huid na Dermaplaning.

Prijzen en mogelijkheden

bottom of page