top of page
BoSann_HydraFacial.webp

HydraFacial

Ontdek de Weg naar een Stralende Huid

Ben je op zoek naar een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die geen oncomfortabel gevoel of hersteltijd vereist?

 

Zoek niet verder! HydraFacial™ is dé oplossing. Deze behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en levert onmiddellijk resultaat. Het is niet alleen de favoriete keuze van film- en muzieksterren voor hun grote momenten op de rode loper, maar ook de favoriet van de koninklijke familie van Monaco. En het goede nieuws is dat ook jij deze droomhuid binnen handbereik hebt.

Wat kan je verwachten?

Slechts 3 stappen en 30 minuten staan tussen jou en de beste huid van je leven. HydraFacial™ biedt directe en langdurige resultaten die je niet alleen ziet, maar ook voelt. De behandeling reinigt, exfolieert, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd met behulp van de Vortex-Fusing™ technologie om antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur in te sluizen.

Stap 1: Reiniging + Peeling

Onthult een nieuwe huidlaag door zachte reiniging en milde exfoliatie.

 

Stap 2: Extractie + Hydratatie

Verwijderd onzuiverheden uit je poriën met pijnloze zuigkracht en geef je huid intense hydratatie om de dorst te lessen.

 

Stap 3: Insluizing + Bescherming

Verwent je huid met antioxidanten en peptiden om je natuurlijke gloed te maximaliseren.

 

HydraFacial™ is uniek omdat het gebruik maakt van gepatenteerde technologie in combinatie met voedende ingrediënten om onmiddellijk een stralende huid tevoorschijn te toveren.

 

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op een scala van huidproblemen, zoals uv-schade, mee-eters, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, een oneffen teint, textuurproblemen, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaalde behandelingen dragen bij aan het herstellen van de gezondheid van je huid.

 

Kies voor HydraFacial™ en ontdek de weg naar de huid van je dromen.

Prijzen en mogelijkheden

Deze behandeling is niet combineerbaar met ontharingen in het gelaat.

Supplementen

beauty-portrait-pretty-smiling-woman.webp
Glimlachende Jonge Mens
BoSann_een-meisje-met natuurlijke-make-up.webp
gelukkige-middelbare-leeftijd-vrouw.webp
bottom of page