top of page

Massages

Op zoek naar ultieme ontspanning?

Kijk dan niet verder dan onze heerlijke massages. We begrijpen dat geen twee massages hetzelfde zijn, en daarom streven we ernaar om elke klant een unieke massage-ervaring te bieden.

massage-face.webp

Onze massages maken gebruik van een unieke mix van pure plantenoliën, waaronder amandel, jojoba, argan, druivenpit, arnica en teunisbloem. Deze kostbare formule ontspant, verzorgt en kalmeert. Wat betreft de geur, de keuze is aan jou. Je kunt zelf een etherische olie kiezen uit ons assortiment van RainPharma op basis van de specifieke eigenschappen van de planten of kruiden binnen de aromatherapie, of gewoon op basis van welke geur je het meest aanspreekt.

Al onze massages worden uitgevoerd op een verwarmende wellnessbank van Gharieni, met een comfortabel kussen voor maximaal comfort.

 

Tijdens een massage worden verschillende doelen bereikt:

  • Ontspanning van de spieren

  • Een kalmerende en rustgevende werking

  • Verbetering van de doorbloeding en stofwisseling

  • Het in evenwicht brengen van lichaam en geest

Hier is een overzicht van onze massages:

Intensieve Rugmassage 

Ideaal voor het aanpakken van klachten die voortkomen uit stress of een slechte houding. Deze massage richt zich op de spieren in de rug, nek en schouders en laat stress volledig verdwijnen.

 

Relaxerende Massage

Een klassieke Westerse lichaamsmassage die persoonlijk wordt afgestemd op jouw behoeften en zorgt voor een evenwicht tussen lichaam en geest.

 

Deluxe Relaxerende Massage

Een verlengde versie van de relaxerende massage met extra aandacht voor de hals, nek en hoofdhuid, waardoor je je na de massage ontspannen en energiek zult voelen.

 

Hot Stone Massage 

Deze massage maakt gebruik van verwarmde basaltstenen die diep doordringen in de spieren, waardoor diepe ontspanning wordt bevorderd.

 

Senses Candle Massage

Geïnspireerd op de Lomi-Lomi massage, deze ritmische massage met 100% natuurlijke warme oliën en aromatherapie zal je zintuigen prikkelen en je dagelijkse stress doen vergeten.

 

Voetreflexologie

Een drukpuntmassage op voeten en onderbenen om energieblokkades op te lossen, de energiedoorstroming te stimuleren en het lichaam in balans te brengen.

Let op!

We bieden geen erotische massages aan.

bottom of page