top of page
BoSann_microneedling met bt-titan.webp

MicroNeedling

Bij BT-Titan microneedling worden kleine steriele naalden gebruikt die vibrerend op de huid terechtkomen, waardoor er kleine microkanaaltjes in de huid ontstaan. Op deze manier wordt het natuurlijke genezingsproces van de huid gestimuleerd, wat leidt tot de productie van nieuw collageen en elastine. Dit draagt bij aan een gezondere en frissere uitstraling van de huid.

Voordelen

Microneedling BT-Titan Microneedling is officieel erkend als een veilig medisch en cosmetisch apparaat, met zowel FDA- als CE-certificering. Microneedling is een veelzijdige behandeling die effectief is voor diverse huidproblemen, zoals acnelittekens, fijne lijntjes, pigmentatieproblemen, een doffe huid, grove huidstructuur, striae en vergrote poriën.

 

Niet geschikt voor:

Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met recente zonnebrand of een actieve koortslip (herpes), evenals voor personen die huidverdunnende medicatie gebruiken, chemotherapie ondergaan, open wonden hebben, verheven moedervlekken, wratjes, eczeem of actieve acné hebben.

Voorbereiding op de behandeling

Het is raadzaam om overmatige blootstelling aan zonlicht te vermijden. De huid mag gedurende ten minste 3 dagen voorafgaand aan de behandeling niet worden geëxfolieerd, en een goede hydratatie van de huid is essentieel. Als je huidverdunnende medicatie hebt gebruikt, wordt aangeraden om ten minste 6 maanden te wachten voordat je de behandeling ondergaat. Dit zorgt voor optimale resultaten en minimaliseert mogelijke irritaties

Prijzen en mogelijkheden

bottom of page