top of page
schoonheidsportret-van-sensuele-gembervrouw-met-lang-haar-en-gesloten-ogen-die-schoonheids

Jane Iredale workshops

Tijdens onze workshop begeleiden wij jou, samen met een groepje van 4 tot 6 vrouwen, om zelf aan de slag te gaan. Jij staat centraal en voert elke stap zelf uit. Wij nemen de tijd om de juiste kleuren en producten voor jou te kiezen, demonstreren de technieken, en begeleiden jou terwijl je ze zelf toepast.

Onze workshops zijn toegankelijk voor individuen, zowel voor degenen die graag alleen komen als voor degenen die de voorkeur geven aan gezelschap. Voel je vooral niet bezwaard als je ervoor kiest om alleen deel te nemen.

Bij BoSann draait alles om huidverbetering, en daarom ligt onze volledige focus op het creëren van een gezonde basis voor je make-up. Daarom is het inschrijven voor een "level up" workshop alleen mogelijk als je al onze "New to the Jane Magic" workshop hebt gevolgd of persoonlijk advies hebt ontvangen. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent om het beste uit je make-up te halen.

Onze workshops

ESSENTIALS

ESSENTIALS

Sané Beauté (43).webp

The total Experience

Begin eerst met de PRIMARY ELEMENTS workshop die het beste bij jou past.

Daarna kun je doorgaan naar de FEEL LIKE A PRO workshop, waar je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Conceal the issue: Alleen als je wat extra dekking nodig hebt.

  • Contour & Shaping

  • Charm Your Eyes: Natuurlijke glam of klaar voor een feestje.

 

En vergeet niet, met het Bosann beloningssysteem kun je voordelen verdienen als je meerdere workshops volgt.

Experience

Je bent al goed bekend met onze huidverbeterende make-up en je wilt graag een stapje verder gaan. Daarom verwelkomen we je graag in onze Make-up Experience Room, waar we je gedurende 2 uur zullen adviseren en begeleiden.

 

In onze Level Up workshops breng je je eigen Jane Iredale make-up systeem mee en laat ons zien hoe je het aanbrengt. Op die manier kunnen we je nog beter begeleiden en je eventueel verbeteringen en extra tips geven. Uiteraard kun je hiervoor ook gebruikmaken van onze make-up producten.

ESSENTIALS

bottom of page